Mimoza salatı

İÇİNDƏKİLƏR:

450 qram dərisiz və sümüksüz toyuğun döş əti

1/2 çay qaşığı duz (toyuğun qaynadığı suya əlavə etmək üçün)

1/2 stəkan xırda doğranmış qoz ləpəsi

3 ədəd orta boy kartof

2 ədəd yumurta

3 ədəd orta boy yerkökü

zövqə görə duz

6 qaşıq xama + 6 qaşıq Bizim Süfrə mayonezi

Rəndələnmiş Holland pendiri

HAZIRLANMASI:

1. Toyuq ətini duz əlavə edilmiş suda bişirin. Sonra süzün və kənara qoyun. Soyuduğunda, bıcaqla uzunsov doğrayın və ya əlinizlə didin.

2. Karktof, yerkökü və yumurtaları suda bişirib qabıqlarını soyun. Sürtgəcin iri dişindən keçirib, ayrı-ayrı qablara qoyun.

3. Hazırladınan ərzaqlar aşağıda verilən ardıcıllıqla servis qabına lay-lay düzülür:

  • toyuq ətinin yarısı
  • xama- Bizim Süfrə mayonez qarışığı
  • qozun yarısı
  • kartofun yarısı
  • duz
  • xama- Bizim Süfrə mayonez qarışığı
  • yumurtaların yarısı
  • duz
  • yerkökünün yarısı
  • xama-Bizim Süfrə mayonez qarışığı

Layları eyni şəkildə davam edin. Ən üstdə yerkökü olmalıdır.

IMG

6 yanvar, 2019

Mimoza salatı

İÇİNDƏKİLƏR:

450 qram dərisiz və sümüksüz toyuğun döş əti

1/2 çay qaşığı duz (toyuğun qaynadığı suya əlavə etmək üçün)

1/2 stəkan xırda doğranmış qoz ləpəsi

3 ədəd orta boy kartof

2 ədəd yumurta

3 ədəd orta boy yerkökü

zövqə görə duz

6 qaşıq xama + 6 qaşıq Bizim Süfrə mayonezi

Rəndələnmiş Holland pendiri

HAZIRLANMASI:

1. Toyuq ətini duz əlavə edilmiş suda bişirin. Sonra süzün və kənara qoyun. Soyuduğunda, bıcaqla uzunsov doğrayın və ya əlinizlə didin.

2. Karktof, yerkökü və yumurtaları suda bişirib qabıqlarını soyun. Sürtgəcin iri dişindən keçirib, ayrı-ayrı qablara qoyun.

3. Hazırladınan ərzaqlar aşağıda verilən ardıcıllıqla servis qabına lay-lay düzülür:

  • toyuq ətinin yarısı
  • xama- Bizim Süfrə mayonez qarışığı
  • qozun yarısı
  • kartofun yarısı
  • duz
  • xama- Bizim Süfrə mayonez qarışığı
  • yumurtaların yarısı
  • duz
  • yerkökünün yarısı
  • xama-Bizim Süfrə mayonez qarışığı

Layları eyni şəkildə davam edin. Ən üstdə yerkökü olmalıdır.


Mimoza salatı

İÇİNDƏKİLƏR:

450 qram dərisiz və sümüksüz toyuğun döş əti

1/2 çay qaşığı duz (toyuğun qaynadığı suya əlavə etmək üçün)

1/2 stəkan xırda doğranmış qoz ləpəsi

3 ədəd orta boy kartof

2 ədəd yumurta

3 ədəd orta boy yerkökü

zövqə görə duz

6 qaşıq xama + 6 qaşıq Bizim Süfrə mayonezi

Rəndələnmiş Holland pendiri

HAZIRLANMASI:

1. Toyuq ətini duz əlavə edilmiş suda bişirin. Sonra süzün və kənara qoyun. Soyuduğunda, bıcaqla uzunsov doğrayın və ya əlinizlə didin.

2. Karktof, yerkökü və yumurtaları suda bişirib qabıqlarını soyun. Sürtgəcin iri dişindən keçirib, ayrı-ayrı qablara qoyun.

3. Hazırladınan ərzaqlar aşağıda verilən ardıcıllıqla servis qabına lay-lay düzülür:

  • toyuq ətinin yarısı
  • xama- Bizim Süfrə mayonez qarışığı
  • qozun yarısı
  • kartofun yarısı
  • duz
  • xama- Bizim Süfrə mayonez qarışığı
  • yumurtaların yarısı
  • duz
  • yerkökünün yarısı
  • xama-Bizim Süfrə mayonez qarışığı

Layları eyni şəkildə davam edin. Ən üstdə yerkökü olmalıdır.


Background

Haqqımızda

Fəaliyyətimiz 1993-cü ildən başlamışdır. Məhsullar əl dəymədən tam avtomatlaşdırılmış şərtlərdə istehsal edilir. Fabrik məhsul istehsal edilməsi üçün lazımi beynəlxal standartlara uyğundur və aşağıdakı sertifikatlara sahibdir: TS-EN-ISO 9001:2008 Keyfiyyət İdarəetmə Sistemi; TS-EN-ISO 22000: 2005 Qida Təhlükəsizliyi İdarəetmə Sistemi; FSSC 22000 (ISO 22002-1) Qida Təhlükəsizliyi İdarəetmə Sistemi. Fabrikə xidəmt göstərən Laboratoriya Almaniyanın DakkS Beynəlxalq Akkreditasiya Təşkilatından akkreditə olunmuşdur və ISO 17025:2005 Laboratoriya Akkreditasiya Yetərlilik Sertifikatına malikdir. 2014-cü ildə Türkiyədə keçirilən beynəlxalq “Ambalaj Ay Yıldızları 2014” dizayn müsabiqəsində mükafat qazanmışdır. Bu isə Azərbaycan məhsulunun beynəlxalq arenada rəqabət gücünü nümayiş etdirməktədir.

Location Heydər Əliyev pr., 92a
Bakı, Azərbaycan, AZ1029
Location Qaynar Xətt
120