Aşpazlar və media nümayəndələri “Bizim Sufre”nin istehsal prossesi ilə tanışlığı.

Müxtəlif media qurumları və Azərbaycan Kulinariya Mütəxəssisləri Assosiasiyasının üzvləri üçün “Bizim Sufre”nin istehsal müəssisəsinə tur təşkil edilib. Avropanın ən müasir fabriklərindən olan istehsal müəssisəsi tam avtomatlaşdırılmış və müasir avadanlıqlarla təmin edilib.

Fabrika ilə tanışlıq çərçivəsində burada keyfiyyətə nəzarətin ən yüksək səviyyədə təyin edildiyini bildirdi və İSO sertifikatının tələblərinə cavab verdiyini söylənildi. Müəssisənin laboratoriyasını ziyarət edən jurnalistlər və kulinarlar buradakı müasir avadanlıqlar və yaradılmış şəraitlə tanış edildi və onlara gün ərzində istehsalın bütün mərhələlərində məhsullar üzərində 1000-1500 testin edildiyi barədə məlumat verildi.

“Bizim Süfrə” mayonezlərinin və ketçuplarının istehsal prosesi ilə tanışlıq zamanı burada istehsal olunan ketçupların hazırlanmasında təbii yerli pomidorlardan istidafə edildiyi qeyd edilib. Bundan əlavə, məhsullar azərbaycanlıların ağız dadına uyğunlaşdırmış şəkildə istehsal edilir ki, bu səbəbdən də istehlakçılar tərəfindən böyük rəğbətlə qarşılanır. Gəzinti çərçivəsində xama dadlı mayonezin istehsalı da qonaqların böyük marağına səbəb oldu.

Jurnalistlərə və kulinarlara “Azərsun Holdinq”in Müşahidə Şurasının  sədri  Abdolbari Goozalın keyfiyyətə və texnoloji yeniliklərin tətbiqinə xüsusi həssaslıqla və tələbkarlıqla yanaşdığı bildirilib və bu sahədə də digərlərində olduğu kimi müasir avadanlıqlarlarla hazırlandığı qeyd edilib.

Play Icon Image

6 yanvar, 2019

Aşpazlar və media nümayəndələri “Bizim Sufre”nin istehsal prossesi ilə tanışlığı.

Müxtəlif media qurumları və Azərbaycan Kulinariya Mütəxəssisləri Assosiasiyasının üzvləri üçün “Bizim Sufre”nin istehsal müəssisəsinə tur təşkil edilib. Avropanın ən müasir fabriklərindən olan istehsal müəssisəsi tam avtomatlaşdırılmış və müasir avadanlıqlarla təmin edilib.

Fabrika ilə tanışlıq çərçivəsində burada keyfiyyətə nəzarətin ən yüksək səviyyədə təyin edildiyini bildirdi və İSO sertifikatının tələblərinə cavab verdiyini söylənildi. Müəssisənin laboratoriyasını ziyarət edən jurnalistlər və kulinarlar buradakı müasir avadanlıqlar və yaradılmış şəraitlə tanış edildi və onlara gün ərzində istehsalın bütün mərhələlərində məhsullar üzərində 1000-1500 testin edildiyi barədə məlumat verildi.

“Bizim Süfrə” mayonezlərinin və ketçuplarının istehsal prosesi ilə tanışlıq zamanı burada istehsal olunan ketçupların hazırlanmasında təbii yerli pomidorlardan istidafə edildiyi qeyd edilib. Bundan əlavə, məhsullar azərbaycanlıların ağız dadına uyğunlaşdırmış şəkildə istehsal edilir ki, bu səbəbdən də istehlakçılar tərəfindən böyük rəğbətlə qarşılanır. Gəzinti çərçivəsində xama dadlı mayonezin istehsalı da qonaqların böyük marağına səbəb oldu.

Jurnalistlərə və kulinarlara “Azərsun Holdinq”in Müşahidə Şurasının  sədri  Abdolbari Goozalın keyfiyyətə və texnoloji yeniliklərin tətbiqinə xüsusi həssaslıqla və tələbkarlıqla yanaşdığı bildirilib və bu sahədə də digərlərində olduğu kimi müasir avadanlıqlarlarla hazırlandığı qeyd edilib.


Aşpazlar və media nümayəndələri “Bizim Sufre”nin istehsal prossesi ilə tanışlığı.

Müxtəlif media qurumları və Azərbaycan Kulinariya Mütəxəssisləri Assosiasiyasının üzvləri üçün “Bizim Sufre”nin istehsal müəssisəsinə tur təşkil edilib. Avropanın ən müasir fabriklərindən olan istehsal müəssisəsi tam avtomatlaşdırılmış və müasir avadanlıqlarla təmin edilib.

Fabrika ilə tanışlıq çərçivəsində burada keyfiyyətə nəzarətin ən yüksək səviyyədə təyin edildiyini bildirdi və İSO sertifikatının tələblərinə cavab verdiyini söylənildi. Müəssisənin laboratoriyasını ziyarət edən jurnalistlər və kulinarlar buradakı müasir avadanlıqlar və yaradılmış şəraitlə tanış edildi və onlara gün ərzində istehsalın bütün mərhələlərində məhsullar üzərində 1000-1500 testin edildiyi barədə məlumat verildi.

“Bizim Süfrə” mayonezlərinin və ketçuplarının istehsal prosesi ilə tanışlıq zamanı burada istehsal olunan ketçupların hazırlanmasında təbii yerli pomidorlardan istidafə edildiyi qeyd edilib. Bundan əlavə, məhsullar azərbaycanlıların ağız dadına uyğunlaşdırmış şəkildə istehsal edilir ki, bu səbəbdən də istehlakçılar tərəfindən böyük rəğbətlə qarşılanır. Gəzinti çərçivəsində xama dadlı mayonezin istehsalı da qonaqların böyük marağına səbəb oldu.

Jurnalistlərə və kulinarlara “Azərsun Holdinq”in Müşahidə Şurasının  sədri  Abdolbari Goozalın keyfiyyətə və texnoloji yeniliklərin tətbiqinə xüsusi həssaslıqla və tələbkarlıqla yanaşdığı bildirilib və bu sahədə də digərlərində olduğu kimi müasir avadanlıqlarlarla hazırlandığı qeyd edilib.


Background

Haqqımızda

Fəaliyyətimiz 1993-cü ildən başlamışdır. Məhsullar əl dəymədən tam avtomatlaşdırılmış şərtlərdə istehsal edilir. Fabrik məhsul istehsal edilməsi üçün lazımi beynəlxal standartlara uyğundur və aşağıdakı sertifikatlara sahibdir: TS-EN-ISO 9001:2008 Keyfiyyət İdarəetmə Sistemi; TS-EN-ISO 22000: 2005 Qida Təhlükəsizliyi İdarəetmə Sistemi; FSSC 22000 (ISO 22002-1) Qida Təhlükəsizliyi İdarəetmə Sistemi. Fabrikə xidəmt göstərən Laboratoriya Almaniyanın DakkS Beynəlxalq Akkreditasiya Təşkilatından akkreditə olunmuşdur və ISO 17025:2005 Laboratoriya Akkreditasiya Yetərlilik Sertifikatına malikdir. 2014-cü ildə Türkiyədə keçirilən beynəlxalq “Ambalaj Ay Yıldızları 2014” dizayn müsabiqəsində mükafat qazanmışdır. Bu isə Azərbaycan məhsulunun beynəlxalq arenada rəqabət gücünü nümayiş etdirməktədir.

Location Heydər Əliyev pr., 92a
Bakı, Azərbaycan, AZ1029
Location Qaynar Xətt
120